Lifestyle Support

De gezondste investering in jezelf

Home Hennie van Driel Bioresonantie Laser/ Fotonentherapie  Behandeling ziekte van Lyme Behandelingen & werkwijze Tarieven Spagyriek Burn-out  Orthomoleculaire diëtetiek E.F.T therapie Gluten (Coeliakie) Advies  gewichtsbeheersing Klanten ervaringen Lifestyle-Support Lezingen

Hennie van Driel, Kerkhoflaan 5, 8381 BB Vledder | Tel. 0521-345798 | Mobiel. 06-11250008 | info@hennievandriel.nl

De gezondste investering in jezelf

Complementaire Natuurgeneeskundige praktijk in Vledder
voor gezondheidadvies,Bioresonantie en Laser/Fotonen therapie.

Lifestyle Support


Complementaire Natuurgeneeskundige praktijk in Vledder
voor gezondheidadvies,Bioresonantie en Laser/Fotonen therapie.


Hennie van Driel, Kerkhoflaan 5, 8381 BB Vledder | Tel. 0521-345798 | Mobiel. 06-11250008 | info@hennievandriel.nl

Mijn naam is Gerhard Mayer


In 2008 heb ik, na tekenbeet met rode kring, twee korte antibioticakuren gedaan. En ik weet nu, dat dit het eigenlijke probleem was. Later ben ik nog vaker door teken gebeten, maar de kringen bleven uit en voor de zekerheid heb ik telkens colloidaal zilver of mms ingenomen, want van antibiotica bleef ik liever af.

De jaren erna kwamen geleidelijk en heel stiekem steeds meer klachten de kop op steken. Reumaklachten, spijsverteringsproblemen, droge ogen enz. Dit waren achteraf typische symptomen van chronische Lyme.

Omdat mijn reumatische klachten steeds erger werden ben ik verder gaan zoeken. Maart 2015 is er dan ook middels Levend Bloed Analyse de diagnose Lyme gesteld.


Mijn vrouw, Petra kreeg september 2014 na een pittige mountainbike tocht in Tirol een zware bronchitis, die werd helaas met een antibiotica kuur behandeld. Voor die tijd was ze al heel vaak heel moe, maar sporten deed haar altijd nog goed.

De maand erop was ze helemaal door de energie heen, met chinese kruiden knapte ze weer wat op, maar kreeg daarna gauw reflux klachten en hartkloppingen en was ook ontzettend moe en viel heel wat kilo’s af.

Er volgden veel onderzoeken in ziekenhuizen, en daar kwam maar steeds niets uit, terwijl de klachten steeds erger werden en ze uiteindelijk niet eens meer de normale huishoudelijke klusjes kon verrichten. Ze slikte medicijnen met vervelende bijwerkingen en was de wanhoop nabij.


Toen bij mij de Lyme werd gediagnosticeerd en we op internet lazen dat ook haar klachten typische symptomen van chronische Lyme waren en dat deze ziekte ook van mens tot mens overdraagbaar is zochten we iemand die met fotonen werkt en ons daarmee ervan af kon helpen, want we wisten inmiddels dat lyme goed te behandelen is met fotonen therapie.

En dat is gelukt, mei 2015 gingen we in behandeling bij Hennie van Driel in Vledder. Ze heeft niet alleen de Lyme aangepakt maar ook diverse co-besmettingen. En met haar voedingsadvies heeft ze ook een belangrijke bijdrage geleverd aan ons herstel. Ze nam veel tijd voor ons en als we vragen hadden konden we haar ook altijd bellen. Dankzij haar behandelingen en goede zorg kunnen we nu alles weer gewoon doen en weer volop genieten van onze hobby’s: mountainbiken, racefietsen en skiën.


Dit alles heeft ons geïnspireerd om opleidingen bij Vita voor o.a. Leven Bloed Analyse te volgen en een eigen praktijk www.mayergp.nl te beginnen.



In 2008 werd bij mij artrose aan de linkerheup geconstateerd.
Omdat ik geen ontstekingsremmers wilde slikken kwam ik via internet in contact
met therapeute Hennie van Driel.

Zij behandelde met fotonentherapie onder andere reumatische klachten.

Voordat ik met de eerste behandeling begon testte zij mij eerst.
Welke middelen ik eventueel zou moeten slikken.

Na de eerste behandeling voelde ik mij ontspannen en zonder pijn.
Voor het eerst na jaren sliep ik weer goed. Dit hield dagen aan.

In totaal onderging ik 10 behandelingen  (1x perweek).

Ik voelde mij energiek en zonder pijn. Om dit gevoel vast te houden besloot ik  in overleg met Hennie om  1 x per maand de fotonentherapie te volgen.
En nog steeds ben ik pijnvrij. Ook door het volgen van een gezonde levensstijl.


In 2013 kwam ik terug vanuit Bolivia met een ernstige darminfectie.
Antibiotica hielp niet. Na 2 behandelingen fotonentherapie in combinatie
met middelen van Hennie was ik van mijn darminfectie af.


In 2015 overleed mijn moeder na een ziekbed van 4 maanden.  Een heftige periode. Door de fotonentherapie en de juiste middelen van Hennie van Driel ben ik fysiek en emotioneel ijzersterk hierdoor heen gekomen.


Om vitaal  en gezond te blijven kan ik een ieder deze therapie aanbevelen.
Als onderhoud 1x per maand.
Op mijn 67
e doe ik elke dag nog aan cardio- en fitness training.


Frans   


Voordat ik behandeld was door Hennie van Driel had ik last van veel lichamelijke klachten  o.a. zweet handen, vermoeidheid, onstekingen over het lichaam en slecht slapen. Had ook  momenten van flauwvallen. Hennie constateerde een schimmel infectie ( candida) en vaccinatie schade  o.a. (baarmoeder halskanker vaccinatie ).

Had daar door veel vitaminen en mineralen verlies en was belast met zware metalen ( o.a. kwik ) . Mijn immuumsysteem had  veel schade opgelopen.  Vandaar mijn moeheid! Heb natuurlijke middelen op advies van Hennie geslikt en super gezond gaan eten.  Gezonde voeding is de basis om gezond te worden en te blijven!

Doordat Hennie mij heeft geholpen heb ik nergens meer last van. Naast haar effectieve methodes is ze ook een heel fijn en vertrouwelijk persoon om naar toe te gaan. De behandeling is erg duidelijk en het resultaat is heel goed zichtbaar. Ik heb veel meer energie en mijn lichaam is weer zoals het zou moeten zijn. Het hele proces is zonder problemen verlopen en ik ben er heel erg op vooruit gegaan. Ik zou Hennie zeker aanraden!


Anna van den Berg, 16 jaar.


Ik kwam voor het eerst bij Hennie van Driel nadat ik al jaren rondliep met klachten die niet verholpen konden worden in het reguliere ziekenhuis, doordat de artsen niets afwijkends in mijn bloed konden vinden. Als baby en kleuter had ik al een slechte start met mijn gezondheid.

Ik had zweterige en trillende handen en  verschillende plekken op mijn huid had ik langdurige ontstekingen die vervelend waren tijdens mijn normale functioneren. Ik woog 88.8 kilo en dat was zo’n 3 kg onder de gewicht grens voor mijn lengte van 1.90 m. Ik zat al jaren niet lekker in mijn vel en erg moe en sliep veel.  Dat viel ook te merken op het sociale gebied, ik zat het liefst op mijn kamer en hield niet van geluid en licht.

Zo’n twee weken na mijn eerste consult bij Hennie begon ik  mij al beter te voelen en  verloor ook snel ongezonde kilo’s door mijn dieet waarbij ik op advies van Hennie geen suiker(s)/koolhydraten kon gebruiken. Ze constateerde namelijk dat ik al heel lang een hardnekkige  schimmel infectie in mijn systeem had. Advies van Hennie: andere  gezonde manier van eten, vooral biologische producten en glutenvrij dieet. Plus natuurlijke middelen van Hennie die de schimmel elimineerde en mijn immuunsysteem weer opbouwde.   Al met al heb ik  in  een paar maanden een dieet  en uitgeteste  natuurlijke medicijnen/voedingssupplementen geslikt. En daardoor mijzelf door de hulp van Hennie helemaal kunnen genezen van mijn klachten . En ik  voel  mij weer helemaal de oude. Ik zou Hennie van harte  willen bedanken en  aanraden, vooral  haar kundigheid op het gebied van spijsvertering en de ziekte van Lyme weet ik  dat vele mensen door haar zijn geholpen.


Karel, 20 jaar.


Ik ben in aanraking gekomen met Hennie van Driel omdat bekenden van mij succesvol behandeld zijn door Hennie.

Ik heb (had) van nature niet zoveel met natuurgeneeskunde maar ik werd door de succesvolle behandeling van mensen uit mijn omgeving met neus op de feiten gedrukt.

Ik ben 53 jaar oud en liep al jaren met gewrichtsklachten en veel moe waarvoor, binnen de reguliere geneeskunde, geen oorzaak gevonden kon worden. Ik  had al menig onderzoek doorlopen maar er was geen oorzaak te vinden voor mijn klachten. Dus uiteindelijk toch naar Hennie gegaan onder het mom "niet geschoten altijd mis". Ik werd behandeld voor o.a. een Candida ( schimmel) belasting en had teveel zware metalen (  en o.a. vaccinatieschade)  in mijn lichaam. Daardoor o.a. een verzuurd spierstelsel en mijn immuunsysteem liet te wensen over.
  

Dit hield in dat ik een streng ( natuurlijke leefstijl) dieet moest volgen waarbij ik moest “ontgiften”. Het gehele genezingsproces werd ondersteund met bioresonantie korrels en natuurgeneesmiddelen.  Daarnaast heb ik een aantal fotonenbehandelingen ondergaan. Tot mijn verwondering sloeg de behandeling  goed aan. Binnen een periode van 4 maanden  waren al mijn klachten verholpen. Ook was mijn verstoorde  slaapritme weer hersteld.

Prettige bijkomstigheid was dat ik binnen de genoemde periode zo’n 13 kg ben afgevallen. Ik zit nu op mijn streefgewicht 87kg bij een lengte van 1.85. Ik ben inmiddels klachtenvrij en voel mij bijzonder energiek.  
Ook het sporten heb ik inmiddels weer opgepakt. Ik zit gemiddeld zo’n 200 km
in de week op mijn racefiets en kan sportief gezien boven gemiddeld presteren.

De behandelingen bij Hennie van Driel zijn bijzonder succesvol geweest
en zijn een goede investering in mijn gezondheid geweest.


Bart Besseling