Hennie van Driel


Geboren op 24-9-1951 te 's-Gravenhage.

Als kind voelde ik altijd een sterke verbondenheid met de natuur en merkte dat er veel te ontdekken was. Al gauw volgde ik mijn innerlijke stem en dat bracht mij door intensieve processen en naar verre landen. Ook was ik al jong een grote voorstander van gezond eten en lichaamsbeweging, kortom een gezonde levensstijl.

Ik heb opleidingen afgerond in massagetechnieken zoals Zen-Shiatsu en Voetreflexologie, Voeding, Touch of health en Reiki-(master) volgden al snel elkaar op.Als aanvulling heb ik de cursus Biotensor 1 en 2 gedaan. En de opleiding voor Natuurgenees-kundig gezondheidsadvies van Vita -producten. 

In 2006 heb ik de opleiding gedaan bij Sanopharm voor Sivas-a-therapeute. Sinds 2010 werk ik met  EFT  therapie/coachen.
Tevens heb ik natuurlijk mijn kennis en certificaten over pathologie en anatomie. Werk sinds 2010 intensief met FOTONEN/LASER therapie de Hyper-Photon 3D. 

Meer weten over dit onderwerp:  fotonentherapie.nl 

In 2012 heb ik de opleiding BIORESONANTIE met succes afgerond. Tevens de cursus (2016) over SPAGYRIEK middelen.  

Ik houd mij bezig met de laatste ontwikkelingen en bijscholing wat betreft voeding en gezonde levensstijl.  
Geef deze adviezen weer graag met veel liefde voor mijn vak door! Je voeding is je basis! Dus erg belangrijk. Veel kinderen en volwassenen hebben tegenwoordig een intolerantie/allergie. 

Ik spoor dit graag voor u op en herstel indien mogelijk de balans. Het is mogelijk via mijn praktijk o.a. de darmflora , hormoonhuishouding, gluten/lactose intolerantie, tekorten op aminozuren, vitaminen en mineralen te laten onderzoeken.  

Via testen  en de bioresonantie  methode  is dit  mogelijk. Een veilige en doeltreffende manier van testen. 

Hennie van Driel