Lifestyle Support

De gezondste investering in jezelf

Home Hennie van Driel Bioresonantie Laser/ Fotonentherapie  Behandeling ziekte van Lyme Behandelingen & werkwijze Tarieven Spagyriek Burn-out  Orthomoleculaire diëtetiek E.F.T therapie Gluten (Coeliakie) Advies  gewichtsbeheersing Klanten ervaringen Lifestyle-Support Lezingen

Hennie van Driel, Kerkhoflaan 5, 8381 BB Vledder | Tel. 0521-345798 | Mobiel. 06-11250008 | info@hennievandriel.nl

De gezondste investering in jezelf

Complementaire Natuurgeneeskundige praktijk in Vledder
voor gezondheidadvies,Bioresonantie en Laser/Fotonen therapie.

Lifestyle Support


Complementaire Natuurgeneeskundige praktijk in Vledder
voor gezondheidadvies,Bioresonantie en Laser/Fotonen therapie.


Hennie van Driel, Kerkhoflaan 5, 8381 BB Vledder | Tel. 0521-345798 | Mobiel. 06-11250008 | info@hennievandriel.nl

Gewichtsbeheersing


Het afslankprogramma is uniek, omdat ik een individuele voedselintolerantie-test doen, die de basis is voor een persoonlijk behandelplan voor het afslankprogramma.

Ik geef voedingsadvies over gezonde voeding en natuurlijke voedingsmiddelen (gezonde levensstijl) en gebruiken geen maaltijdvervangers. Iedereen is anders qua stofwisseling (metabolisme), waardoor je een voedingsschema nooit in algemene zin kan maken.

Het voordeel is dat dit voedingsadvies/patroon het hele leven gevolgd kan worden plus dat het wel bekende jojo-effect voorgoed verdwenen is. Het algemeen welbevinden van de persoon in kwestie wordt hierdoor versterkt, waardoor je vitaler en lekkerder in je vel komt te zitten. 


Iedereen is anders qua stofwisseling (biochemie),
waardoor je een voedingsschema nooit in algemene zin kan maken.

De aanpak en therapie
Gewichtsbeheersing is uniek en werkt echt. Geen dieet, dat werkt gewoon niet. Een gezonde levensstijl, zoals gezonde voeding, bewegen en een positieve kijk op jezelf helpen enorm.
Maar waarom is dit concept dan toch zo anders? Waarom haalt deze manier van benaderen het Jojo-effect dan echt weg?
Elk mens is uniek en heeft een eigen metabolisme( stofwisseling). Door bepaalde voedingsmiddelen uit je voedingspatroon te schrappen is afvallen eerder aan de orde. Simpel door een voedingstest op intolerantie/allergie te doen komen we er samen achter waar het probleem schuilt.

Tevens kijken we samen naar uw emoties. Het blijkt dat 90% van de problemen met afvallen en aankomen van emotionele aard is. Onopgeloste, onbewuste blokkades veroorzaken veelal het mislukken van alle goede voornemens. Voeding hangt daardoor veelal samen met zaken als gezelligheid, voldoening, beloning, frustraties, troost of verveling.

Ook een gezonde darmflora is absoluut nodig om af te vallen of aan te komen. Door medicijnen, verkeerde voeding, emoties, hormoonpreparaten en ongezonde levensstijl komt er een disbalans in onze darmflora. Gezonde darmen zijn de belangrijkste menselijke energiebron. Uw bloedsuiker, hormoonhuishouding, mineralen, vitaminen en energiewaarden worden getest. Met andere woorden, samen gaan we de
balans herstellen! De cursus en therapie hebben velen geholpen om zich gezonder, fitter, slanker en gelukkiger te  voelen.