Lifestyle Support

De gezondste investering in jezelf

Home Hennie van Driel Bioresonantie Laser/ Fotonentherapie  Behandeling ziekte van Lyme Behandelingen & werkwijze Tarieven Spagyriek Burn-out  Orthomoleculaire diëtetiek E.F.T therapie Gluten (Coeliakie) Advies  gewichtsbeheersing Klanten ervaringen Lifestyle-Support Lezingen

Hennie van Driel, Kerkhoflaan 5, 8381 BB Vledder | Tel. 0521-345798 | Mobiel. 06-11250008 | info@hennievandriel.nl

De gezondste investering in jezelf

Complementaire Natuurgeneeskundige praktijk in Vledder
voor gezondheidadvies,Bioresonantie en Laser/Fotonen therapie.

Lifestyle Support


Complementaire Natuurgeneeskundige praktijk in Vledder
voor gezondheidadvies,Bioresonantie en Laser/Fotonen therapie.


Hennie van Driel, Kerkhoflaan 5, 8381 BB Vledder | Tel. 0521-345798 | Mobiel. 06-11250008 | info@hennievandriel.nl

Behandelingen


Natuurgeneeskundig gezondheidsadvies.
Advies over voeding en gezondheidsklachten.


Bio-resonantie.
Laser/fotonentherapie.
Spagyriek
Behandeling ziekte van Lyme.
Orthomoleculaire diëtetiek.
E.F.T. Therapie.
Advies gewichtsbeheersing.

Biotensor
Gezondheidstest via de biotensor. Het is mogelijk om met de biosensor allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen teneinde een duidelijk inzicht te krijgen
van een persoon, in de waarden van organen en fysiologische patronen, belastingvormen, zowel fysiek als ook psychisch/emotioneel en op het niveau van de energetische lichamen. Ook kunnen op simpele wijze een behandelplan en voeding worden uitgetest.
De biosensor is een fijngevoelig bio-energetisch test instrument.


Orthomoleculaire Gezondheidstest


Zie biotensor. Tevens worden eventuele tekorten opgespoord zoals vitaminen, mineralen, enzymen e.a. Ook wordt er gekeken naar uw ( o.a.) darmflora, zuurbase evenwicht, hormoonhuishouding, vochthuishouding, bloedsuikerspiegel, stralingsbelasting, relatie chakra's, voedingsintolerantie/allergie en op verzoek een uitgebreide voedingstest.


Gewichtsbeheersing


De aanpak en therapie
Gewichtsbeheersing is uniek en werkt echt. Geen dieet,
dat werkt gewoon niet. Een gezonde levensstijl, zoals gezonde voeding, bewegen en een positieve kijk op jezelf helpen enorm.
Maar waarom is dit concept dan toch zo anders? Waarom haalt deze manier van benaderen het Jojo-effect dan echt weg?
Elk mens is uniek en heeft een eigen metabolisme( stofwisseling). Door bepaalde voedingsmiddelen uit je voedingspatroon te schrappen is afvallen eerder aan de orde. Simpel door een voedingstest op intolerantie/allergie te doen komen we er samen achter waar het probleem schuilt.

Tevens kijken we samen naar uw emoties. Het blijkt dat 90% van de problemen met afvallen en aankomen van emotionele aard is. Onopgeloste, onbewuste blokkades veroorzaken veelal het mislukken van alle goede voornemens. Voeding hangt daardoor veelal samen met zaken als gezelligheid, voldoening, beloning, frustraties, troost of verveling.

Ook een gezonde darmflora is absoluut nodig om af te vallen of aan te komen. Door medicijnen, verkeerde voeding, emoties, hormoonpreparaten en ongezonde levensstijl komt er een disbalans in onze darmflora. Gezonde darmen zijn de belangrijkste menselijke energiebron. Uw bloedsuiker, hormoonhuishouding, mineralen, vitaminen en energiewaarden worden getest. Met andere woorden, samen gaan we de
balans herstellen! De cursus en therapie hebben velen geholpen om zich gezonder, fitter, slanker en gelukkiger te  voelen.                                                                                                                      

E.F.T (Emotional Freedom Techniques).
BEHANDELING & COACHEN

Blokkades opheffen en pijnvrij worden met
E.F.T- klopacupressuur
Blijvend en snel vrij van spanning, angst en stress. E.F.T (Emotional Freedom Techniques). Met behulp van EFT kunt u echt vrij worden van steeds terugkerende negatieve emoties en de hiermee gepaard gaande spanningklachten. Meestal zijn er ca. 5 a 10 behandelsessies nodig om vrij te worden van angst en spanning.  Werkt ook zeer doeltreffend bij pijnklachten .  


BACTERIELE INFECTIE ZIEKTE VAN LYME
BEHANDELINGSWIJZE LASER- FOTONENTHERAPIE

Test en behandeling voor de bacteriële infectieziekte, de ziekte van Lyme.

LASER- FOTONENTHERAPIE
Lichtenergie wordt overgedragen en stimuleert het lichaam zichzelf te herstellen en te genezen. Wetenschappelijk is aangetoond dat lichaamscellen licht bevatten en uitstralen. De zogenaamde biofotonen. Ons lichaam heeft deze biofotonen nodig om alle lichaamsfuncties aan te sturen. Het toevoegen van licht voedt de lichaamseigen biofotonen. Het verbeterd en stimuleert  alle lichaamsfuncties, het immuunsysteem, hormoonstelsel, zenuwstelsel, orgaanfuncties en zeker ook de geestelijke gezondheid  


Borreliose en andere vormen van de ziekte van Lyme is een aandoening die voornamelijk wordt veroorzaakt door een besmette teek. Een bacteriële + co-infecties die veel
vage- of ernstige klachten veroorzaakt. De fotonentherapie behandelingsmethode is
zeer effectief om deze bacteriële + co-infecties aan te pakken.

U kunt op de volgende websites meer informatie vinden.

www.fotonentherapie.nl
www.lymenatuurlijkgenezen.nl


FOTONEN/LASER THERAPIE

is effectief bij zowel acute als chronische klachten voor tal van andere klachten zoals: Ziekte van Lyme, menstruatie- en overgangsklachten, gewricht-en of spierpijnen, allergiëen, stress, depressiviteit ,slaapproblemen, maag en darmproblemen, hoofdpijn, huidaandoeningen, infectieziekten, verzwakte weerstand, verwondingen, sportblessures en vermoeidheid.  Tevens kan het toegepast worden bij herstel na ziekte, operatie en ongeval. 

Een behandeling duurt  ongeveer  1  tot 1 ½ uur. Naar gelang de klacht zijn er meerdere behandelingen nodig. In overleg wordt een behandelplan besproken. 


Bioresonantie

Symptomen of ziekten worden niet onderdrukt, maar worden door UMF producten uit het lichaam getrild. UMF producten bezitten elektromagnetische frequenties. Elk orgaan heeft zijn eigen frequentie. Alle belagers zijn bijvoorbeeld bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en wormen. Dode belagers zijn bijvoorbeeld zware metalen, medicijnen, E-nummers en landbouwgiften.  Het onderhuidse bindweefsel, dat in contact staat met alle organen in het lichaam, vormt als ware  een grote database, men noemt dit het  Basis  Bio- Regulatie systeem. Alle  elektromagnetische  frequenties  van alle organen en van levende en dode belagers, waardoor het lichaam wordt bedreigd, worden hierin opgenomen. Het immuunsysteem moet weer worden geschoond en opgevoed, om zo in actie te kunnen komen en  bepaalde ziektes en belastingen aan te kunnen pakken.  80 Procent van klachten en ziekten komt voort uit deze micro-organismen, de overige 20 procent door inentingen, zware metalen o.a.  amalgaam en toxinen.


Stoppen met Roken

Een uniek concept. Via gesprekken komen we samen eruit waarom U niet van het roken afkomt. Uw nicotineverslaving is via  Bioresonantie middelen zeer goed te doorbreken en af te bouwen. Door het middel heb je geen behoefte om te roken. Je afhankelijkheid naar nicotine wordt afgebroken. Door de middelen komt er endorfine vrij. Endorfine is een lichaamseigen stof, die zorgt voor een gevoel van ontspanning en stabiliteit.

Bioresonantie middelen zijn VOLLEDIG plantaardig en geheel niet schadelijk voor U gezondheid. Integendeel, u gaat zich rustiger voelen, de prikkel om te roken verdwijnt. Uiteraard ligt het natuurlijk ook aan hoeveel, waarom en of U daadwerkelijk echt wilt stoppen.

Ook kijk ik  naar de eventuele emoties, tekorten van vitaminen en mineralen die U door de verslaving hebt opgebouwd. Het niet kunnen stoppen heeft meestal diepere oorzaken, zo kunnen we echt samen het roken stoppen. INVESTEER IN JE GEZONDHEID, INVESTEER IN JE TOEKOMST!!!

Ook is wetenschappelijk bewezen dat uw omgeving schadelijke gevolgen ondervindt van uw roken!


Chelatie/ontgiften


Exoneratie en opbouw afweersysteem.

Bij zware metalen, pesticiden, herbiciden, PCB-achtigen, radioactieve deeltjes e.d. belasting. Ook andere vormen van stralingsbelasting zoals radioactiviteit, radio, radar, G.S.M.,  U.V., röntgen, geopathogene, interstellaire en currynet.

Bij ontgiften gebruik ik o.a Bioresonatie middelen die de lichaamscellen schoonmaken van belastende metalen en stralingenvormen. Daarna worden de cellen voorzien van opbouwende voedingsstoffen, de basis van deze verbluffende middelen zijn o.a. Chlorofyl. Het is wetenschappelijk bewezen dat Chlorofyl de eigenschap heeft om zware metalen te binden. De stof Chlorofyl is het pigment dat planten hun karakteristieke groene kleur geeft.

Kwik (amalgaam), arseen, lood, cadmium, nikkel en aluminium worden op een milde manier afgevoerd uit uw lichaam. Tevens heeft het een beschermende en ondersteunende werking ten aanzien van alle organen doch met name het maagdarmkanaal en de overige spijsverteringsorganen, het bevordert de doorbloeding, doodt anaerobische bacteriën en is effectief bij het energeren van gal en niersteenbelasting.

Dus deze manier van chelatie is ook zeer aan te bevelen bij bloedvatproblemen, of verontreiniging, medicatie, voeding en lichaamsvreemde stoffen te ontlasten, om zodoende weer de balans te herstellen in een schoon en fit lichaam.


 

Voeding en Dieet adviezen

Graag geef ik adviezen over voedingsintolerantie en allergieën. Wat is gezonde voeding? Wat te eten tijdens klachten en ziektes? Afvallen? Aankomen?

Je bent wat je eet! Zie voeding als een gezond medicijn ! Gezonde voeding is van essentieel belang, de basis van alles. Wanneer je gezonde, bij voorkeur biologische voeding eet geef je lichaam en geest energie.
Zonder energie kunnen onze cellen niet functioneren.

Wij zelf hebben de keuze om ons lichaam zo gezond mogelijk te voorzien van de nodige vitaminen en mineralen e.d. Jammer genoeg weten we vaak niet wat is nu echt gezond? Ook dat is voor elk mens verschillend omdat we allemaal een andere leefstijl hebben. Ook krijgen we verkeerde informatie via reclame, overheid en het reguliere circuit. Kreten zoals melk moet en de schijf van vijf zijn ongezonde uitspraken!

Mijn adviezen zijn adviezen, niets moet. Het kan in ieder geval helpen om bewust te worden en gezond met uw lijf om te gaan.

Klachten o.a. de ziekte van lyme, moeheid, burnout, depressie, acne,
haaruitval, reuma, darmproblemen o.a., 
Candida, gluten en lactose intolerantie,
hpu
:(erfelijke stofwisselingsziekte), adhd , stress, fibromyalgie,hart en vaatproblemen, cellulitis  , overgangsproblemen e.a. kunnen met gezonde ( biologische) voeding en/of natuurlijke supplementen verbeteren of zelfs genezen. Een gezonde darmflora is het allerbelangrijkste om ons van energie te voorzien.

Door medicijnen,hormoonpreparaten, roken, verkeerde voeding, stress en een ongezonde levensstijl raakt onze darmflora verstoord. Vooral Candida Albanis (
csom)
het Candida Syndroom kan dan hardnekkig toeslaan. Deze ( gist) schimmelinfectie
tast je gehele immuun systeem aan. Vooral antibioticakuren kunnen de samenstelling
van de darmflora ingrijpend veranderen.

Gelukkig heb ik met succes in een korte tijd al vele mensen van deze lastige en ziekmakende schimmelinfectie afgeholpen. Door gezonde voeding(adviezen) tot zich te nemen kan de balans worden hersteld, eventueel met (indien nodig) voedingssupplementen (schimmeldodend) die de tekorten opheffen en herstellen.


Gluten (Coeliakie)

Coeliakie is een permanente overgevoeligheid voor gluten, die in veel graansoorten, zoals tarwe, spelt, rogge, kamut, gerst, haver en triticale voorkomt.

Gluten Coeliakie patiënten mogen geen producten eten waarin glutenbevattende granen voorkomen. Wat mensen vaak niet weten dat het zeer belastend is voor de darmen en het immuun systeem. Door het wel te blijven eten. Er ontstaat een chronische ontsteking en afbraak van de darmvlokken(atrofie).

Het darmslijmvlies van de dunne darm is bedekt met darmvlokken en fijne uitstulpingen,de zogenaamde microvilli. Indien deze beschadigd zijn kunnen de voedingsstoffen niet meer worden opgenomen. Daardoor kunnen de belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten,vitaminen en mineralen niet meer worden opgenomen met grote problemen voor de gehele gezondheid. Daardoor ontstaan grote tekorten en is er een groter risico op micro-organismen, zoals schimmels en een verminderde weerstand in het algemeen. In het ergste geval krijg men bloedarmoede.  Een glutenvrij dieet en ondersteuning voor de darmflora en/of supplementen kan de patiënt er weer boven op helpen.Gluten gevoeligheid gaat vaak samen met lactose-intolerantie. Het enzym lactase is daar onder andere de boosdoener van. Mensen met een gluten probleem missen dat enzym.  Glutenvrije granen zijn  maïs, rijst, gierst, peulvruchten, amarant, quinoa, boekweit, aardappelen, zoete aardappelen. Alle knol gewassen. Glutenvrije havermout. ( Rosies: te koop bij biologische winkels ).


SPAGYRIEK

Spagyriek   is Homeopathie, Fytotherapie, Aromatherapie, Etherische oliën, Bachremedie en Schüssler zouten in één!  Deze middelen  werken zowel fysiek als ook energetisch.  Dus zowel op lichaam  en geest/emoties.   zie : www.spagyriekapotheek.nl